Ledig idag. Härligt, men solen är ju lite taskig tycker jag. Lyste och värmde så himla fint igår, men idag känns den verkligen avlägsen. Får väl göra lite nytta inne då. Jag lovade Emelie mitt barnbarn som bor här i stan att jag skulle ha nybakade bullar då hon kommer hem från skolan idag. Så det löftet måste jag ju hålla. I morrn blir det skolavslutning. Självklart är jag med. Har aldrig missat en. För den är nog lika viktig för mig som för barnen. I går morse fick jag ett så fint sms från Linnea i Uppsala hon skrev "godmorgon momma, jag älskar dig" Ja kan man få en bättre start på dan.

Nu ska jag vara lite sur oxå. Och det är på nåt som stod i tidningen i morse. En av våra politiker i Samhällsförvaltningen ska få höjt arvode med över 16.000:- . Hur i fridens namn kan man bara ha hjärta att ta emot en sån höjning. Vad gör man för att känna att man gör rätt för det. Vi får vår löneförhöjning nu på Juni lönen. Jag lovar att om vi på badis slår ihop våra så kommer vi inte upp till den summan ändå. 

Läste även att ett gäng ungdomar har fått sommarjobb som Gatumusikanter här i stan. Det gillar jag.

Ikväll blir det personalfest med grillat hos chefen. Men framförallt Östanbäcks Open. Vem vinner i år. Jag ska ta mej fan ta hem den äran i år. Får väl se till så det inte blir så mycket vin till maten. För då bir det ju lite svårare eller..... Men det är ju en arbetsdag i morrn, så det blir väldigt lugnt med det ändå. Så håll nu tummarna för mig och att det blir bättre väder framåt kvällen.