I gårkväll kändes mitt huvud som en stor badboll efter ett 11 timmars pass med datautbildning och massor av ny information.Så  idag  är det inte mycket som funkar där inne i bollen minsann. Det kommer liksom efter som Arboga ölen gör. Men skitsamma då jag är LEDIG idag. Dessutom så ser jag fram emot nästa Lördag då jag ska på en Må bra dag i Sundsvall som bröstcancer föreningen ordnar. Då får jag hämta igen lite energi.

Läste nyss en rubrik om att Bussiness Swedens VD fått sparken då han hade för höga representations kostnader. Min L. har nog lite att lära honom. För igår så blev jag bjuden på en 7 rätters middag. Han hade köpt hem en sex pack öl och en korv. 

Det är inte helt tomt i badbollen upptäckte jag, för då jag kikar ut genom fönstret och ser att dimman ligger kvar så gick en rysning genom kroppen... fan det är snart vinter. Började då plötsligt att tänka på Pingviner.

 Visste ni att Pingviner välter då de ser flygplan? Det är faktiskt sant: Brittiska RAF-piloter har länge blivit utskrattade när de kommit med sin gamla rövarhistoria om att då de flyger över en koloni med pingviner så faller de ihop som dominobrickor. Men för ett antal år sedan så tog ett gäng Brittiska forskare och undersökte hur det egentligen ligger till. Så här blev resultatet: Då ett flygplan flyger över dem så kikar de upp mot planet och följer den med blicken, de lutar tillbaka huvudet och lutar sig tillbaka ännu mer och ännu mer och... sploff, där ligger de platt på rygg. Eftersom det står en pingvinpolare strax bredvid i den sammanpackade kolonin blir det alltså....ja en dominoeffekt. Kan ju vara bra att veta eller hur?

Jag skiter i att det är Fredagen den trettonde idag för det viktigaste är att det är Fredag och jag har helgen framför mig. Men tyvärr så är helger som regnbågar, de ser fina ut på avstånd, men försvinner då man kommer nära dem.

På tal om regnbåge så måste jag bara få visa vår fina Domkyrka som har varit ett stort samtalsämne i veckan världen över. Någon eller några har målat HBTQ flaggan på trappen. Det är verkligen delade meningar om man ska tvätta bort regnbågen eller inte.  Igår togs den bort oavsett vad man tycker.

Ha nu en skön helg och passa på att njut av den, kanske sista riktiga värmen för i år. Kramen.