God morgon. Vilken morgon dessutom. Sol från en klarblå himmel. Igår trodde jag att det hade blivit nåt fel däruppe. Herre Jisses vad regnet vräkte ner. Egentligen så är det ju tur att regnet  kommer som droppar. För vatten är ju tungt och tänk om det skulle komma på en gång alltihop som har samlats där i regnmolnen.  ;-)  Visst är det smart av han där uppe att ha tänkt på det oxå.

Nu har jag snart jobbat i två veckor. Det är ju bara Måndag och Fredag känns det som. Det är ju så viktigt med Fredagsmys nu för tiden. Men då är det ju inte konstigt att det blir fler och fler alkolister. För då Fredagarna kommer så tätt så blir det ju vin till maten varannan dag.

En av de härliga bloggare jag följer skrev om one piece, de där overallerna som både vuxna och barn går omkring i. Det var många olika åsikter om dem. Själv ser jag en fruktansvävrd bild framför mig. Det är en familj på fyra personer som kommer in till simhallen i var sin sån där one piece overall och dessutom foppatofflor i olika neon färger. Fattar ni? Då är det svårt att hålla sig för skratt.  De ser ju ut som hela familjen Teletubbies, eller familjen känguru. Det skulle ju inte förvåna mig om de även har en snutte trasa.

En sista sak jag måste få surra av mig om och det är det här med Facebook som jag följer varje dag. Men visst är det otroligt vad många har blivit beroende av det. Många skriver lite väl onödiga kommentarer: Nu är jag hungrig, nu är jag mätt, oj vad trött jag är osv.  Eller jag är på världens roligast fest just nu???? Hur rolig är den egentligen.

Men det är väl så här det kommer att bli:

                  

 

 One piece är söta på teletubbies. Skulle kunna tänka mig att ha en, men skulle då hålla mig inom mina fyra väggar.                                     
                                                                     

Ha en skön Fredagskväll med mys. Nu ska jag ner till badis och göra rätt för lönen.