Så fick vi lite efterlängtat regn på förmiddan. Jag nästan hörde hur gräsmattan skrek av förtjusning. Synd att det inte kom mer då det ändå höll på att skvätta. Jag blev bara så rastlös då jag insåg att jag måste hålla mig inomhus, så det fick bli en långpromenad ändå.

Tänk vad olika det är då L. och jag tar en lång promenad. Om vi bestämmer oss för att gå från A till B och det är 5 kilometer, så är jag toksvettig och min stegräknare visar att jag har gjort av med ca: 300 kalorier. Det tar ungefär 50 minuter för mig att gå. Men L. han är inte svettig det minsta och har bara gjort av med 150 kalorier, trots att det tar det honom nästan 2 timmar att gå samma sträcka...... Men jag har ju svaret på varför.

L. han tar alla genvägar som finns, han stannar och knyter skorna minst 7 gånger. Ser han en båt så måste han granska den ordentligt. Möter han nån han känner så blir det en cigarett och en liten pratstund. Om han känner att det börjar bli lite varmt innanför tröjan så sätter han sig och tar igen sig på en stubbe. 

Vi har nog inte riktigt samma syfte med våra långpromenader. Så därför undviker vi att gå tillsammans då jag vill ha motion, men däremot om jag vill ha en skön promenad och pratstund då är det okej. Förresten så innehåller en liten bit rulltårta över 300 kalorier så är det värt besväret att ta ut sig så som jag gör??? Men.....

 Han tycker nog att det är skönt att jag väljer att motionera själv för han säger att jag är en blandning av en Indian och en hund. För antingen är jag på krigsstigen eller så skäller jag på honom. (Tycker han ja).

Bäst att jag är snäll, för kolla vilket läskigt moln jag tog foto på häromdagen. Jag tycker det ser ut som nån ond varelse som tittar på mig. Ett öga som kisar och ett som glor stort, en nos eller näsa ser man oxå. Då jag zoomade såg man även en hånflinande mun bakom molntapparna. Huga!!