.Tänk OM jag inte hade....Tänk OM jag hade gjort så istället......Tänk OM jag inte hade gått dit....Tänk OM jag stannat hemma......Visst är det rätt så häftigt att tänka hur livet kan ha sett annorlunda ut OM vi hade gjort ett annat val just då. Hur hade mitt liv då sett ut?  De är vilka val man gör i livet som formar ens tillvaro sägs det. Men man måste lämna något åt slumpen oxå eller hur?

Tänk OM inte OM vore, hur skulle det då blivit? En massa sorg istället för omsorg eller det fanns ingen omtanke utan bara en tanke det värsta vore väl om man aldrig fick en omfamning utan bara en tom famn.

Äsch nu börjar jag krångla till det så jag knappt själv vet vad jag skriver. Det är inte  bra att grubbla för mycket, så nu ska jag ta en sväng ut för att kolla läget. Det är ju så häftigt och spännande att för varje dag se vad som har hänt i rabatterna . I morse då jag knatade ner till badis strax efter halv sex började det att ljusna. JIPPI! Jag vågar säga att det är Vår nu och jag tror INTE på nåt bakslag. 

 Snart sitter jag där och lyssnar på Sommar programmet på P1 kl. 13.00 på min lilla mini transistor radio. Inga hörlurar här inte för då missar jag ju alla andra sköna sommar ljud som måsarnas skrik och skvalpet från vågorna. 

                 


Puss och kram.