Har nu varit på två utvecklingsdagar i Sollefteå på Hotell Hallsta  tillsammans med de övriga som jobbar inom Samhällsförvaltningen. Då det inte bara är Fritid utan även kultur och bygg & miljö som ingår i vår förvaltning så var vi ju ett ordentligt gäng. Efter att suttit still och lyssnat på mycket surr så började jag bli öm i baken och hade svårt att hålla mig vaken och då var det skönt att  avsluta  kvällen med spa och god middag. 

Förlåt... men att tala inför folk är en konst, dessutom då det är talare som inte är så förberedda så kan det bli lite tråkigt. Det sägs att det finns inte mycket som kräver så noggranna förberedelser som ett improviserat tal. Men om man behärskar saken så kommer orden av sig själv. En som verkligen var underhållande och intressant var hotellägaren själv som berättade om hur han en gång började sin karriär. Idag äger han massor av hotell både i Sverige och utomlands. Han var både duktig på att berätta och trevlig att titta på;)

Då Zeunerts öl bryggs just i Sollefteå och jag är en öl älskare så måste jag bara få skriva om en tabbe som ett annat bryggeri har gjort idag. Carlsberg har gjort misstaget att ha tappat Pepsi Max med 4.5 % alkoholhaltiga drycken Xide Citrus Fizz som säljs nu på Lidl???? Men de säger att det är ingen fara för att den drycken är ljus och Pepsi Max är mörk...... Men hallå!!!!!.... Hur i fridens namn kan man se färgen genom burken. De är ju inte genomskinliga precis. Så i morrn kanske vi kommer att få se massor av onyktra barn i skolorna. 

Nä nu jämans så får det bli en tidig kväll. Hela veckan kommer  att vara lite annorlunda då vi både Onsdag och Torsdag kommer att få utbildning i det nya bokningsystemet så det blir mycket ny information att ta in. Någon klok människa har sagt att: En person som inte får information kan inte ta ansvar. En person som får information kan inte låta bli att ta ansvar.  Så nu laddar vi om inför Onsdagen.

Att titta på den fina utsikten i morse då vi åt frukost på hotellet kändes helt okej.