Jag är otrogen mot min älskade blogg....har hittat en annan vän som jag just nu inte kan släppa ifrån mig. Det är ingen blogg utan en bok...livet efter dig. Fick tipset om att se filmen men det blev inte av. Men nu har jag lånat boken och är fast. 

Jag har ju faktiskt lite dåligt samvete och måste bara titta in och skriva några rader. Har jobbat på i över två veckor nu efter semestern  och har förmodligen blivit lite klokare för det sägs att man blir klokare för var dag. Funderade just på vad jag kan ha lärt mig för nytt idag och  kom då på ett nytt ordspråk  "bränd geting flyger inte mer"...... Då jag tog itu med lite strykning och hade altandörren öppen så kom en envis Geting in....Ja han får skylla sig själv som var så närgången.... bara så där reflexmässigt så satte jag upp strykjärnet och....vips så fanns det  ingen Geting mer. Så varför säger vi Hönshjärna då det borde vara Getinghjärna?

Nä, vet  ni vad? nu kan jag inte motstå frestelsen längre....hinner nog med några sidor till innan det är dax för kvällspasset på badis. Men först så vill jag bara visa några bilder från Söndagsutflykten som gick till Styresholm som ligger ca 5 mil från mig. Det är en historisk befästningsanläggning invid Ångermanälven. Styresholm var en så kallad fogdeborg som byggdes av Vitaliebröderna i slutet av 1300 talet.

Tyvärr blev det ingen bra bild på det som nu finns kvar av Fogdeborgen men minnes stenen fick jag med.
  

Men visst är det sjukt vackert här?

Många gamla byggnader fanns oxå där....

  

Mera gamla hus...

Det finns säkert en massa annat att se i denna vackra bygd. Men vi får väl göra en utflykt till. 

Ha det så gott nu alla vänner. 

 På återseende.