Jag är inte rädd för förändringar eller har nåt emot  att saker och ting utvecklas, men ibland så blir jag lite tveksam..... I går var vi på en liten städmässa i Sundsvall. Inga större nyheter direkt, men det här med att man inte ska använda vatten då man städar är jag lite främmande till, att det ska blir lika rent ändå med de nya mopparna och trasorna? Jag är väl lite gammalmodig förstås. Kan väl förstå att om man har skitigt vatten så flyttar man bara på skiten hela tiden, men att inte ha nåt vatten eller medel alls? Sen vill jag att det ska lukta gott då jag städat. Vi har provat så många nya moppar och trasor under åren nere på badis, men alltid återgått till de gamla. Men nu har vi ett litet gäng yngre kollegor som röstar för allt detta nya.

Sen ska det ju vara maskiner till allt för att vi ska spara på våra kroppar. Det är skurmaskiner, ångmaskiner och polermaskiner osv. Men då man ska rengöra dessa då? Vem har tänkt på ens rygg då. Inte sparar man särskilt mycket tid heller då man inte kommer åt under skåp och bänkar eller i hörn. Där måste det till handkraft ändå. Men jag skriver av mig här för jag vill ju inte verka så vrång och en sån där bakåtsträvare. Men vi hade en jätte trevlig tripp till Sundsvall iallafall. 

Från det ena till det andra. Är det bara jag som tycker att det är ovanligt många fiskmåsar denna vår. Har inget emot dem om de håller sig nere vid vattnet. Men ibland så har de väl fått syn på nåt ätbart i närheten av vårt hus och då kommer de i en svärm och skriker som om de fått kniven i sig. Detta hände för en stund sen och jag kom då att tänka på då Malin var nyfödd. Varje gång en mås skrek då så sprang jag till vaggan och kollade varför hon skrek så in i nordens. Men hon sov  så sött. Det var den där jäkla gaphalsen till mås som skrek. 

Fortsätt nu att njuta av solen som jag hoppas lyser på oss alla. Kram.