Det finns bara en av mig och sen en massa andra. För visst är det så.

 Läste nåt klokt som Maggan Hägglund skrev i tidningen Tara. Det handlade om att rensa själsmejlen. Vi måste med jämna mellanrum rensa våra inkorgar i telefoner och datorer, för annars blir det problem med att ta emot nya. Vi sparar i mappar och organiserar så datorn ska fungera. Men hur ofta rensar vi vår själ eller hjärna? Tänk så mycket gammalt skit vi har som ligger där och irriterar oss. Sen det som ligger där och gör oss på gott humör ska vi verkligen spara. 

Nu då det är Valborg så ploppar det ju upp en del trevliga minnen som jag kommer att spara och lägga i mappen nostalgi som jag mår bra av. Men andra dagar kommer det  många tråkiga och jobbiga minnen som jag nu kommer att lägga i papperskorgen, bort med dem. Varför gå runt och älta en massa som man mår dåligt av. Vet att vi är många som vuxen kan vara sur och irriterad på nåt som kanske hände då vi var barn. Det kan även vara nåt som man själv sagt eller gjort men ångrar. Äh skit i det, bort bort och gör plats för en massa nya trevliga minnen. Släng eländet i Majbrasan.

Tänk vad många nya megabyte vi kommer att ha som vi kan fylla med nåt roligare.  

Nu ska jag ner till badis, blir en lite kortare dag idag då vi stänger kl 18.00. Så jag ska nog hinna se lite av brasan som vi nu lagt en massa skit på som vi vill ska bort, bort. 

Ha nu en helt otroligt fin Valborg alla goa människor.