Söndagskväll och jag ser verkligen fram mot den vecka vi har framför oss. I morgon kl 7.01 åker vi med X 2000 till Stockholm på utbildning. Kommer hem sent på Tisdagskväll. Onsdag blir det förutom jobb en föreläsning och sen på Fredag en personalfest för kommunens alla anställda. Så nu blir det tyvärr ingen tid över för bloggen. Har så dåligt samvete för att jag inte har varit in och läst allt roligt och intressant som ni skriver i era bloggar men jag kommer in och läser ikapp snart.

På tal om att ha fullt upp  så blev jag varsel om hur dumt det kan se ut då man stressar på och nästan småspringer fram......Jag skulle gå ett ärende till ekonomikontoret som ligger några hundra meter ifrån simhallen. Jag har väldigt svårt att gå sakta så folk tror ibland att Lennart och jag är ovänner då han alltid kommer fem meter efter mig. Brukar kalla honom för hackihälinen precis som Finlands näst snabbaste löpare....

Så även denna dag ilade jag på som bara den för att snabbt komma fram. Då möter jag en bekant som är ute och promenerar på lunchen. - Är du ledig? frågar hon. -Nej jag går bara ett ärende. Hon stirrade på mig och säger frågande. - Va...går du så fort fast det är på arbetstid? 

Jag skyndade vidare och då jag kommer fram så speglade jag mig lite snabbt i glaset på dörren innan jag kommer in till receptionen. Men hejdade mig plötslig....vem var det jag såg där i glaset?  Inte var det väl jag? Jag har väl inte mittbena.....

Fattar ni?  Jag hade gått så fort så håret hade liksom delat på sig och jag hade fått en ny frisyr....en skitful med mittbena. Då jag sen gick tillbaks så hade jag inte hade samma fart.

Ska nu ta och packa lite och på återseende.