Det stora samtalsämnet idag är ju att Victoria och Daniel har fått en liten prinsessa. Men jag fick faktiskt en prinsessa för 35 år sedan och en liten prins för 30 år sen. Så det så.

Var till frissan i morse. Det är som värsta yoga passet, tycker det är så skönt. Har hittat en frissa som jag verkligen gillar. Jag tycker om då de kan ge mig goda råd och tips.Jag hade nästan bestämt mig för vad jag skulle ha för slingor.Men utan att avråda mig så kom hon med ett helt annat förslag. Hon tyckte att vi skulle plocka fram den gamla Annika. Alltså lite blondare. Så fick det bli. Måste säga att det blev jättebra. Känner mig så mycket fräschare och fick genast lite färg i ansiktet igen. Lennart tyckte att jag såg yngre ut. Och det är ju inte fel. Känner mig riktigt vårfin. Behövde nog en liten förändring känner jag nu.

Ramlade ju och slog rumpan igår. Men faktiskt så känns det inte så mycket idag. Såå skönt. Var rädd att det skulle kännas värre idag. Likaså så är inte mitt bröst lika svullet idag. Jag har provat mina gamla BH:ar idag. Trodde att jag måste köpa nya. Men det behöver jag nog inte. Möjligen bara för att jag vill ha lite nya då. Kändes underbart att få sätta på mig dem. Det ser rätt bra ut, men de har ju sagt att det oftast behövs en skönhetsoperation till innan det är riktigt bra. Jag tror att det kommer att behöva det. Låter lite fåfängt kanske, men får jag nu den möjligheten så tar jag ju den.

Nämen nu skall jag till min mor och städa lite. Vi är 3 systrar som turas om att hjälpa henne med städningen. Toppen att ha syskon. Har en bror oxå men han bor lite längre ifrån oss, så han slipper.