Puh...äntligen så har jag tagit bort det där paketet som jag har haft på magen.  Ni förstår att då jag vaknade upp från narkosen så blev jag mer än paff då jag kände att jag hade nåt på magen. Det första jag tänkte var att nu har läkaren blivit helt tokig och satt in en stomipåse istället för att fixa mitt bröst. Då hon på uppvaket såg min förtvivlan så sa hon att de hade tagit LITE fett för att fylla ut eller fylla igen....Plötsligt kommer jag på mig själv att jag ligger där i sängen och tokflinar. Nu ligger han på plus..... Jag som inte gillade den där läkaren. Fan vad jag kommer att bli snygg till sommaren.    

                                                                           

Måtte jag bara inte se ut som hon på melodifestivalen.....ni vet hon som heter "kan skita wurst" Förlåt Conchita Wurst. För herregud vilken geingmidja.. Jag är ju väldigt öm över hela magen så vad är LITE  för en läkare?

Så spänningen var olidlig då jag i förrgår  tog bort det där paketet. Jag stod framför spegeln och höll andan.... Behöver jag gå till Specsavers eller? För inte kunde då jag se nåt ingrepp. Men det gjorde ju så in i bombens ont. Tar på mig Lennart läsglasögon och ser då ett litet, litet hål på höger sida. Det var allt!!!! 

Passade även på att kika in under all vadd och plåster som jag har över mitt bröst. Nu kom nästa lilla överraskning...... där inne i sport bh:n såg jag en jordglob.....Nu tänker jag  inte på formen utan på färgerna. Ingen vacker syn. Men om ett par veckor till så.....Äsch, skiter faktisk i om det inte är så snyggt bara det går att leva med den nya tutten utan besvär.  Det lär ju inte bli sämre i alla fall.

Hoppas att ni inte tycker att jag är för personlig då jag skriver och visar upp mig så här. Men jag är som jag blev.

                                                              

Jag ska visa lite vackrare bilder jag har tagit  innan jag slutar. Det har varit invigning av Sveriges största bilmuseum här i Härnösand idag. Sju temahallar på 4.000 kvm och 140 bilar plus en massa annat som båtmotorer, motorcyklar brandbilar m.m. En kille vid namn Kalle Lundkvist har förverkligat sin dröm. Helt imponerad!!!  Waow vad häftigt. Ni måste bara besöka den om ni har möjlighet.

 Kolla in kristallkronorna i taket

 Detta är ju bara några av alla de 140 bilarna vi glömt att vi minns....

 Mina favoriter Krantz & Krantz värmde upp oss med 50 tals rock. 

En kropp i vila befinner sig på fel plats...så i morrn går jag ner till badis och så kör vi igen.