Hipp hipp hurra!!!! Vad jag är glad, allt var i sin ordning. Så nu kan jag känna mig lugn ett tag. Självklart är det jätte viktigt att jag kollar mina bröst regelbundet, framför allt det bröst som ej är drabbat. Svullnaden som jag har får jag nog leva med. Läkaren som jag faktiskt äntligen fick träffa trodde att det berodde på att de tagit lymfan. Det berodde på operationen vilket fall som hellst, hade inget med cancern att göra. Så jag får väl ge mig till tåls ett tag till.

Då vi nu ändå var där på lasarettet så passade vi på att besöka mor som blir kvar nån dag till och sen min syster som opererade ett knä idag. En läskig operation. Hon hade just kommit till salen så hon mådde inte så bra just då. Men det blir ju bättre självklart.

Jag hatar verkligen att åka hiss efter en otäck händelse. Det började brinna och jag var fast i hissen. Men då mor ligger på våning sju så fick det bli hiss i allafall. Då jag kommer till andra våningen så säger en röst. PLAN TVÅ!!! Hjälp vad i hela friden har gått snett eftersom de tar till plan två?? Men det var lugnt. Jag kom både upp och ner utan att problem.

Nu blir det mycket bröstcancer snack. Men måste bara få berätta om vad som händer i helgen. Först på Fredag så ska vi bröst tjejer gå ut och äta sen har jag hyrt relaxen nere på badet till oss. (nu har ju jag nåt att fira) På Lördag står vi på torget och säljer lite rosa prylar till cancer forskningen. Sen på kvällen blir det ljusmanifestation för alla som har bröstcancer eller har haft eller nån som känner nån, och självklart för de som inte längre finns bland oss. En helg helt i rosa.

Nu känner jag mig helt slut efter den här dagen. Var så jäkla nervös innan jag åkte till Sundsvall så det blev storstädning av hela huset. Men nu blir det till att stoppa in mina rosa öronproppar i öronen och ställa min rosa väckarklocka på 4.40. För i morrn är det en helt vanlig dag igen. Natti, natti på er.