Kom just på att jag får nog ta och skriva årets sista blogginlägg redan nu för jag har lite annat hyss som jag måste hinna med. Vänta lite nu.....  Vad är det jag skriver. Årets sista....har knappt med tid ???? Vad är det för struntprat? Nu har jag alltså haft 365 dagar på mig och jag har då inte missat en enda dag vad jag vet och ändå så räcker inte tiden. Vad är det för dumheter jag håller på med? Årtal är väl ändå bara en siffra? 

 Nä nu ska jag ta och klippa av bandet mellan mig och det gamla och inte dra med mig nån skit in i det nya utan bara allt bra som jag har fått uppleva 2015....  Nä vet ni vad, världen behöver människor som verkligen har vaknat till liv.... och bättre sent än aldrig. På tal om det...

Var ju och såg filmen "En man som heter Ove" Tyckte att den var jätte bra. Ove är en person som jag tror finns lite överallt mitt ibland oss. En vanlig man som har blivit bitter på livet då det hänt en del tråkigheter och detta låter han gå ut över alla i hans omgivning. Han vill inte vara med längre utan försöker flera gånger att ta sitt liv. Som tur är så lyckas han inte. Vad han inte har förstått är att folk gillar honom för den han är trots alla elaka kommentarer han spyr ur sig.  Men så träffar han en person som sprudlar av liv och får honom på andra tankar.....

Jag älskar verkligen Rolf Lassgård som skådespelare och jag fick skratta många gånger trots lite allvar och ger filmen 8 nyårsraketer av 10.

 Hörrni nu blickar jag tillbaks på allt  fantastiskt som jag har fått uppleva 2015 och tänker ta med mig till 2016 och resten av mitt liv oavsett vilken siffra det är. Men först vill jag ge massor av varma kramar till alla ni fina varelser som tittar in och läser mina blogginlägg och hoppas att ni inte lämnar mig kvar här i det gamla utan att jag får följa med in i det nya. Ett riktigt

                               GOTT NYTT ÅR

Det allra bästa från 2015 är självklart två bröllop. Efter 40 år så blev jag fru....

   

Och efter 20 år så gifte vår dotter sig med sin Dan  i Florida.

 

 Det blev två utlandsresor en till Turkiet och Icmeler

Och så till Kap Verdes härliga stränder

Men bäst var nog den Svenska sommaren och livet i Husbilen

  

Vi åkte från vårt vackra Höga kusten 

 

 ner till Skåne.  Här är Lennart vid Ales stenar

 Och självklart så hälsade vi på Wallander i Ystad.

Stannade till vid Göta Kanal där vi umgicks med goa vänner

 

Besökte den  mysiga staden Söderköping

 

Vi njöt av vackra solnedgångar på Öland

 och av den annorlunda naturen där

 Fick lära oss hur man bakar polkagrisar i Gränna.

 Vi hann även med ett besök i Vadstena

Det blev några båtturer här hemmavid  även om det regnade en hel del

Dessutom många grillkvällar med de jag älskar mest...

vår underbara  familj. Här är våra barnbarn Emelie och Linnea lite coola....

Fick även äran att träffa två av mina bloggvänner som Eva-lotta "Ezter"i  Kivik

Och Anita "skogssnuvan" i Kälarna 

Sist men inte minst så har jag ju fått umgås med dessa underbara människor. Mina kollegor på simhallen.

Ja detta var bara  liten del av allt roligt som hänt. Men nu säger jag återigen ett riktigt