Såg en kappa på Lindex i 60 tals modell. Då väcktes en massa minnen till liv. Min mamma var mycket äldre än mina kompisars mammor. Var lite avundsjuk för jag tyckte de klädde sig så tufft. Jag upplevde att min mamma gick mest runt i en färgglad städrock som knäpptes där fram,och hade papiljotter i håret. Men så en dag överaskade hon riktigt. Hon hade köpt en svartvit kort klänning och såna där tuffa vita stövlar med hål framme vid tårna. Gud så fin jag tyckte hon var. Vi borde skriva en bok om våra liv. Alla har vi så mycket att berätta.

Mitt barnbarn har en "svär burk" där man måste lägga en femma om man svär. Då jag skulle börja skolan var det någon som skrämde mig med att man måste tvätta tungan med tvål om man svor på skolan. Så jag tänkte lika bra att träna ifall att....Jag käkade upp en hel tvål. Ja sen minns jag inte så mycket mer. Misstänker att jag tillbringade nån dag halvliggande på dass. Min mamma trodde att det var råttorna som hade käkat upp den. För det var en liten bit kvar, och där fanns märken kvar efter mina framtänder. Hugaligen.

Nä nu ska jag inte vara så nostalgisk längre, idag blev det sovmorgon jobbar till 21.30 i två dar. Skönt med variation på arbetstiderna. Förresten såg på äntligen hemma igårkväll. Den där kvinnan med botox läpparna skulle visa olika dukningar. Bl.a en Asiatisk  dukning.Vet ni vad människan gör? Jo hon sågar av benen på bordet så det skulle se Japanskt ut. Men kära nån. Hur skulle det se  ut om man kapade av benen på bordet bara för att man ska bjuda hem folk på Asiatiskt käk. Tänkte kolla lite mer på TV:n sen, men då jag hade rest mig efter TV dosan tänkte jag att: då jag ändå har rest mig upp så är det väl lika bra att passa på att gå upp och lägga mig.

Oj vad jag var surrig idag. Lägger in en bild på min mammas fina klänning  som jag minns den. Och inte minst en bild på vår vackra simhall. Visst har jag en fantastisk arbetsplats.

              

                                                       

                        

 "Missunna aldrig någon det sken av lycka han äger,
ty du känner inte hans hemliga sorger."