Ni skulle nog bli väldigt imponerade om ni såg mina muskler nu. För vi har varit i Uppsala och hjälpt vår dotter med familj med att flytta ut från sitt hus i Vänge till ett annat lite närmare stan. Jag tror att alla ni som har tömt ett hus vet hur mycket man samlar på sig under åren. Men det gick geschwint och vi har nu burit kartong efter kartong och sen alla möbler förstås.

 Nu är vi hemma igen och känner oss så nöjda. Det blev en väldigt vacker resa hem. För det var en stor fullmåne som följde oss de 38 milen. Dessutom så såg vi ett jätte vackert Norrsken. Jag har ju varit på Norrskens spaning några kvällar tidigare men inte sett nåt. Men ikväll så fick jag äntligen se det otroligt vackra skådespelet.

Då jag nu satt med som passagerare så kunde jag ju passa på att spana in Månen lite extra. Jag tyckte precis att jag såg nåt som glänste till lite då och då där uppe. Dessutom så var det som om nåt rött/blått liksom fladdrade till. Nämen finns det liv på Månen? Nyfiken som jag är så  tog jag fram min mobil och började googla för att kolla vad det egentligen kan ha varit som jag såg på denna gula ost. Gissa om jag blev snopen då jag läste att det finns bla:

6 Amerikanska flaggor, flera speglar, ett spjut, en guldring och en fjäder från en maskot. Sammanlagt så finns det 183 ton uttjänt utrustning där. Och detta har bara lämnats där från 1959 fram tills nu. Usch!! Nu klickar jag på ogilla knappen.

Så nu vet vi vad Månen är full av......skrot.......Den stackarn kan inte må bra.Nä nog om detta, nu ska jag strecha så jag inte får träningsvärk. Puss och kram.

Jag har lånat Norrskensbilden från nätet då jag inte själv kunde fota så bra.