Är lite fundersam över hur jag ska tolka mitt barnbarns lilla busstreck igår. Hon frågade om vi inte kunde rita en tatuering på varandra med en penna. Visst ställde jag upp på det. Jag ritade fåglar på henne, men kände att hon skrev nåt på mig istället. Då jag sen kollade i spegeln så står det med stora bokstäver NORRLANDS GULD. Hm....Antingen så tycker hon att jag dricker för mycket öl eller  så menar hon att jag är Norrlands guld för henne. Lika bra att jag inte vet vad hon menade utan lever på tron att det var det sista som var rätt.

Ja vi firade ju att Stugan var riven igår med lite pool party. "Små" tjejerna skulle tälta på tomten, och gjorde det lite hemtrevligt innan med att hänga upp bikinibyxorna med en klädnypa på tältsnörena och plockade lite prästkragar som de satte i ett glas utanför. Det är så härligt för trots att de snart fyller 11 och 13 år så har de barnasinnet kvar. Tyvärr så började det ju regna så in i nordens så det slutade med att de fick krypa ner hos oss i stället. Men regnet kunde inte stoppa oss från att bada, så klockan var över elva då vi fortfarande låg i blöt.

 Har förstått att det är många som har fest nu på sommaren. Så idag är det nog många som tar det lite lugnt. Förresten vet ni vad Norges två främsta läkare heter? Jo - Magne Syl och Alve Dån.

Idag har vi varit på auktion som oxå hör sommaren till. Det var en skit dålig sådan. Bara en massa struntsaker som ingen ville ha, dessutom så var  auktionisten ingen charm knutte precis, var väl sur för att nästan ingen ville ropa in nåt. Nä, där blev vi inte länge.

 Sen så tog vi en minigolf runda. Kom tvåa med en poängs skillnad. Jävla skit spel! Det sägs att livet är som en golfboll, först en massa hårda slag och sen hamnar man i ett hål i marken. Ja så är det ju.

Idag fyller ju prinsessan Victoria år men det gör även vårt tredje barnbarn som faktiskt är en katt med namnet Gråsten. Han fick bearnaisesås till frukost för det älskar han. Men varför finns det inte kattmat som smakar mus egentligen??????

Nu fortsätter vi att njuta av sommaren för jag har massor jag vill göra innan den är slut.

                                 Världens goaste tjejer.