Ja då har man blivit intervjuad och fotograferad. Fy för närbilder. Hann tyvärr inte fläta håret hårt innan, för då kanske jag hade slätat ut rynkorna åtminstonde. Förresten jag drog inte ens en kam genom håret. Men å andra sidan så är det ju så jag brukar se ut. Men så roligt att mina arbetskamrater får höra hur viktiga de är och har varit för mig. Hoppas att jag sa det Hmm...Lite nervöst blev det allt. Men Charlotta som intevjuade mig var så gullig, och det var även fotografen.  Men nu är det gjort. Ska bli kul att se resultatet.  Jag fick bl.a frågan om jag ska fortsätta skriva i min blogg nu då jag inte skriver om min cancer längre. Och blev lite eftertänksam. Men det lär jag nog göra ändå. Det får väl bli om livet i och runt simhallen.

Undrar hur vi Norrlänningar uppfattas av folk som kommer söderifrån. Läste i en tidning föjande. 

 Det är svårt att komma norrlänningen in på skinnet då de är lite enstöringar, man får liksom vara där en månad eller två för att dricka hemkokt och snacka skit, säger stockholmaren Ivar Ahlström.

- Norrland är ett väldigt trevlig ställe, mycket varma människor. Jag skulle säga att de är rätt så instängda men godhjärtade, säger Anthony Raveneye.

Tycker själv att vi är väldigt ärliga, men många gånger fåordiga. Pratar inte i onödan. Nu stämmer nog inte det riktigt in på oss på badis kan jag säga. Men jag är väldigt stolt över att vara norrlänning, även om jag nu bara bor i Södra delen av Norrland.

Men då vi har fått en eller två kaskar i oss så blir det lite mer fart. Här kommer receptet.

Kaffekask a lá Norrland

  • 1 st sockerbit
  • Kaffe
  • Hembränt
  • Släpp ner sockerbiten i en tomm kaffemugg
  • Häll i kaffe så du inte ser sockerbiten
  • Fyll på med hembränt tills du kan se sockerbiten igen
  • Slappna av och njut
 

Men för det mesta tar vi oss en Norrlands Guld då vi vill ha en stund för oss själva.