Herre gud vilken bra dag det har varit. En båtutflykt med de finaste tjejerna som finns Emelie och Linnea. Vi låtsades att vi var strandsatta på en öde ö. Sen blev vi bjudna på fika hos nyfunna vänner som kände igen ljudet på vår båt (dunk,dunk) Så de tog kikaren och då de såg att det var vi som var ute och åkte så ringde de, så vi vände om och for dit. Är så glad att jag bor så fint. Vatten runtom hela vår lilla stad. Man kan förflytta sig både på land och vattenvägen.

När det är så här fint väder så är det ju bikinidagar. Måste säga att jag är nöjd med jobbet som plastikkirurgin i Umeå har gjort. Mitt bröst ser så äkta ut. Jag skäms inte ett dugg. Förra hösten trodde jag väl aldrig att jag skulle få en så rolig sommar. Dessutom kunna visa mig så pass lättklädd.

 Men vet ni att det läggs ner mer pengar på silikonbröst och Viagra än alzheimer forskning. Så om 30 år sitter vi där med jätte pattar och stå kuk, men ingen vet varför.

Men som jag brukar säga: Jag är inte söt, inte sexig inte perfekt kropp, inte snygg definitivt inte vacker. Men jag är TAMIFAN mig själv. Det är väl ändå det viktigaste.

Tänk vad många tusen önskningar en frisk människa har men en som är sjuk har bara en.

Läser ju många bloggar så jag vet hur skit många mår. Det är så nyttigt att läsa och följa dem, för det är då man uppskattar det man har.

Men jämans vad jag låter klok och förståndig idag då. Ja, ja men i morrn är en annan dag.

 Mina underbara barnbarn Linnea och Emelie . 

                                        

Så mycket roligt  kusinerna har tillsammans. Jag bara älskar dem. Sen har vi samma fantasi och humor. Så gissa om vi skrattar mycket .