Måndagar är helt okej om man är nöjd med helgen och det är jag. Har hunnit med en hel del och lite till. Det är just det där lite till som jag är lite småstolt över. Men jag har mina knep. Har kommit på att Lennart ofta säger: Nämen det går inte, det funkar inte, så kan vi inte göra eller vi gör det sen. Som då  han t.ex skulle öppna burken med olja till altanen där locket sitter som bara den och säger: Det går inte att öppna den här burken!!! Då behöver jag bara säga: Ska jag hjälpa dig? Vips så får han upp locket. Eller om jag säger att vi måste nog ta och såga ner lite grenar på den där Björken så vi får lite mer sol. Vi gör det sen säger han. Då hämtar jag sågen och börjar såga själv och vips så har han tagit över och grenarna är borta......   Förstår ni vad jag menar? Tro nu inte att han är lat utan det är bara så att vi är lite olika. Jag vill få saker överstökade lite snabbt och han tycker inte att man ska stressa.  Förmodligen kompletterar vi varandra bra för vi har ju inte slagit ihjäl varandra än och det är ju snart 40 år som vi har "jobbat" ihop.

Men som sagt vi hann ju med lite annat oxå. Som en utflykt till Västanåfallet.

                          

Vi tog en fika hos den mysiga lanthandeln som heter Mat & Nostalgi. Den är inredd med 50 tals prylar. Dessutom finns det en loppis med bara retroprylar.  Där fanns allt från bilar till skruvar. 

                           

Det fanns flera Jukeboxar och massor av skivor. Även stenkakor. (konstigt namn förresten)

                                                      

                               En gammal kassa apparat     eller dessa askkoppar.                    

                                 

Kändes inte riktigt okej att gå runt att fota utan att köpa nåt så det får räcka med dessa. 

Vi avslutade kvällen med att se filmen Miraklet i Viskan med bl.a Lassgård. Smaken är ju som baken då den har fått otroligt blandad kritik. Själv tyckte jag om den för jag är så jäkla less på alla dessa våldsfilmer på TV. Här kunde jag njuta och fick både skratta och gråta lite grann. Så av mig får den godkänt. 

                                           

                                                                            

                                     "Vilken dag är det" frågade Puh.                                                           "Det är idag" svarade Nasse                                                              "Å, det är min favoritdag" sa Puh