Så var denna midsommarhelg över för denna gång. Det känns lite vemodigt på nåt sätt. Samma känsla brukar jag ha då semestern är över. Trots att det har varit en fantastisk bra helg. Bästa högsommar värmen både Fredag och Lördag. Även om det var lite mulet igår. Även denna dag ser ut att bli en fin,  efter lite regn i morse.

Vi kom inte i säng förrän kl 4 på Midsommar afton eller det hann ju bli midsommardag. Så då förstår ni att det var trevligt. Vår mor var oxå med men gick ju naturligtvis och la sig betydligt tidigare. Men då klockan var strax före fyra kom hon ner och sa: Men är ni uppe redan? Men då hon förstod att vi inte ens hade lagt oss så såg hon lite fundersam ut.

Vi är inte så musikaliska i vår familj. Vi sjunger gärna med rösterna lämpar sig inte alltid till sång. Så då vi drog igång med nubbevisorna så försvann grannarna in, de trodde att det var vargen om ylade. Eller om de trodde att det var brandvarnaren som tjöt.

Det enda jag har att klaga på var myggen. Eller knotten. Fan vad irriterande. De kryper ju in överallt. Ska uppfinna ett myggschampo, för de är ju i hårbotten på en, så nu är jag alldeles öm i skallen. Säg nu inte att det inte är knottens fel at jag är öm i skallen, men jag mådde skitbra i går trots nattsudd.

Som tradition så brukar vi förr alltid gå på dans nere på Gussjönoret på Midsommardagen. En utedansbana som ligger helt fantastiskt vackert till vid en sjö. Det är gångavstånd dit från min syster. Men sista åren så har vi inte varit. Dels för att jag inte tycker att danserna är om förr, nu med detta gnussande osv. Men sen blir jag ju så nervös då jag blir uppbjuden (om jag nu bli det) för hur i fridens namn ska jag veta hur den karln dansar. Ingen dansar ju likt. Från gungeligung till att flyga runt som en jojo. Idag har ju så många gått på danskurser dessutom och är ju så att säga utbildade. Och det är inte jag. Nä, jag får ta en svängom med L. här hemma istället.

Förresten jag dansade ju runt midsommarstången i Fredags, det får räcka.