Nu måste jag ta och varva ner lite. Det har blivit många sena kvällar den här veckan. Som nu i helgen då vi åkte till Norrfällsviken med husbilen. En helt underbar plats i Nordingrå. Men då vi träffade både gamla vänner vi inte sett på många år och fick nya bekantskaper så hann det bli morgon innan vi kom i säng både på Fredag och Lördag. Ångrar ändå inget då vi nu har många nya roliga minnen att plocka fram i vinter. 

Men då jag har stoppat i mig en massa onyttigheter hela helgen och fått för lite sömn så kommer det där förbannade samvetet krypande. Så i bilen hem bestämde jag mig för att nu måste jag skärpa mig och börja tänka på hälsan. Äta nyttigt, motionera och sova mer. Kändes så bra att ha tagit detta beslut ända tills jag började kolla lite på nätet om hur det ligger till med sömnen. Kan man ta igen förlorad sömn? 

Ja, det kan man tydligen, men när i fridens namn ska man hinna med det???? Men så läser jag plötsligt nåt intressant: De flesta stora djur som Hästar, Giraffer och Elefanter behöver bara sova runt 5 timmar om dygnet. Fattar ni vad jag menar? Ju större jag blir ju mindre sömn behöver jag. Så varför ska jag då försöka gå ner i vikt. Jag kommer att kunna nattsudda varje natt bara jag äter upp mig istället.

Förresten så är väl dessa djur jag räknade upp vegetarianer???  Blir nog lite svårt kanske att gå upp i vikt om jag bara äter gräs. Hmmm.... detta måste jag grunna lite mer på. Så jag får nog ta och krypa ner i lopplådan och sova på saken.