Efter en mysig helg med de mina i Uppsala så är jag tillbaks till verkligheten igen. På tal om verklighet, vi gick förbi en lägenhet som är till salu vid Fyrisån. Fantastiskt läge med egen ingång men......4.8 miljoner och en hyra på över sex tusen??? Visst var den fin, men om jag skull måla nästan allt vitt och plocka bort alla personliga saker här hemma så måste jag nog säga att vi bor minst lika fint. Undra vad vårt hus skulle vara värt om vi flyttade det till en stor stad? Förmodligen vore vi miljonärer då.

På tal om miljonärer. Måste erkänna att jag tittar på Hollywood fruar. De verkar alltid ha anledning till att ordna fest. Nu sist så fixade Maria M. ett party för att hon hade köpt en ny ytterdörr. Vår son funderar nu på att ordna ett party för han har köpt en ny postlåda;)

Vad konstigt det kommer att bli nu då vi får 2 kronor och 200 kronors sedlar. Undrar hur kassan kommer att stämma nere på badis i framtiden. Man lär sig väl men nog kommer det att bli tokigt många gånger. Men det är klart de flesta betalar ju med kort nu för tiden. Men visst är det kul att tant Astrid får vara med på tjugan.

Såg att det finns en massa nya smaker på chips hör här: Sushi, krispig anka, bloody mary och street sheese dog. Tro när det kommer till Ica Maxi så man får testa.

Nu ska ni få höra vad jag skulle vilja fira. Det 1:a är att jag är kommun antälld = 32 semester dagar. Det 2:a är att jag har två jobb = extra pengar. Det 3:e en snäll gubbe = Rhodos.

Jag åker till Rhodos med min fina svägerska den 26/9. Då nu L. har fått jobb så kan han ju inte börja med att ta semester. Och jag har  många semesterdagar kvar så då åker jag med Christina istället. Så roligt och skönt vi ska ha det. Härligt att ha nåt att se fram emot.