Hjärnan är minst belastad på morgonen så man ska ta värsting jobben då. Men nu är det så att L. ställde sig vid strykbrädan (önsketänkande)  och då kunde jag inte komma på nåt annat tråkigt att göra.  Så nu sitter jag här med bloggen som jag tycker är så mycket roligare.

På tal om hjärnor så läste jag att deprimerade hjärnor är hyperaktiva, och har svårt att släcka ner, de jobbar på övertid. Så därför är det vanligt att dessa människor får ångest, koncentrations svårigheter, dåligt minne och sömnstörningar. Men nu kommer min fundering: 

I Fredags var jag på en kräftskiva med mina vänner och det blev både nubbe och lite annat dricka till. Då jag sen kommer hem väldigt sent och ska lägga mig så är jag allt utom deprimerad trots en hyperaktiv hjärna. Så jäkla glad och känner att livet leker. Somnar som en stock men efter en dryg timme så vaknar jag och då börjar det......Jag har svårt att riktigt komma ihåg alla smådetaljer som hänt under kvällen. Jag ångrar att jag berättade en liten hemlis. Det går bara inte att somna om. Blir vaken resten av natten/morgonen. Jag kan inte koncentrera mig på att läsa tidningen då jag sen kliver upp. Alltså har jag både ångest, dåligt minne, koncentrationsstörningar och sömnstörningar. 

Jag som var så glad och pigg då jag la mig.  Men då  jag vaknar och alkoholen börjar gå ur kroppen då först är tydligen  hjärnan hyperaktiv men har blivit deprimerad. Men borde inte hjärnan var hyperaktiv tidigare på kvällen???

Men himmel och pannkaka så roligt vi hade, då jag inte dricker  så ofta så var det värt en sömnlös natt och några hjärnceller mindre.

Alkohol tar bort hämningarna - Som den rädda lilla musen som blev full och skakade sina morrhår och skrek: Hit med kattjäveln nu!!