Oj, nu har jag inte bloggat på flera dar igen. Tiden räcker inte riktigt till. Men några rader ska jag väl ändå hinna med. Det stora samtalsämnet är ju vädret. I går var ju första vinterdan här. Men idag så är nerderbörden i form av regn igen. Då jag står i receptionen så får jag ju full information om hur mycket snö det har kommit i de oika delarna av vår kommun. Alla försöker att överträffa varandra. Det räcker liksom inte med att säga att det har  kommit en hel del snö utan här i Härnösand måste vi betona det med att säga : Det har kommit nå DJÄVULSKT med snö. Eller det har regnat nå DJÄVULSKT. Jag är inget undantag. Utan detta ord djävulskt förstärker det hela liksom, oavsett vad vi vill berätta.

Om ni undrar hur min fot mår så hälsar den och säger att nu är det riktigt bra. Lite missfärgad fortfarande, men jag har ju jobbat på som vanligt och det har gått bra.

 Nu ska mina blommor få lite efterlängtat vatten. Älskar blommor men då vi har ett stort hus så blir det en hel del att vattna. De är nå  "djävulskt" torra nu så jag hör nästan hur de kippar efter andan.  Jag funderar allvarligt på att byta ut en del blommor mot andra fina saker att ha in fönstren. Måste nog in och kolla i lite heminredningsbloggar för att få tips.        Hörrni ha det så bra ♥ 

I det här vädret så skulle man behöva en våtdräkt, men fis aldrig i den.....Spara ärtsoppan och bruna bönorna till en annan dag.