"När en Get drar sig tillbaka, är det för att ta sats för att stånga"

Riktigt så allvarligt är det inte. Men nu har jag laddat om och är riktigt sugen på att komma in i bloggvärlden igen. Sist jag skrev var det värsta vintern i mannaminne och vi trodde att vi aldrig skulle få nån sommar. Men hux flux så fick vi även en sommar som vi sent ska glömma. 
Kollade nyss igenom alla bilder som jag har i mobilen och inser att det är på tiden att rensa lite och föra över till datorn. Nu har jag ju ingen foto blogg men kan nog inte hålla mig från att dela med mig lite ändå. Men däremot är min blogg lite som min dagbok. Så jag börjar med att berätta om helgen som var.
Jag jobbar inga helger numera men ett undantag var i Lördags då vi hade öppet hus. Vi invigde våra nya regnbågslinor i stora bassängen. Vi Härnösand står upp för mångfald och allas lika värde. Och vi vill att alla ska känna sig välkomna och känna glädje, trygghet och gemenskap och ta ett steg framåt  i arbetet mot trakasserier och kränkande behandling. # WeDo Så självklart vill vi på simhallen  vara delaktiga. Det var gratis bad och Relax och mycket mer.  Ni förstår nog att det nästan blev invasion. Vi hade ca 400 på några timmar och kunde inte ta in fler just då så folk fick vänta på sin tur. Helt fantastisk att så många människor kan umgås och ha kul. 
Det är vid såna tillfällen det känns lite extra roligt att jobba.....

Men tiden går ju fort då man har roligt....Vilket jag fick ett bevis på häromdagen då det låg ett stort brev i postlådan :

                                        

En liten kille sa till mig: Jag känner dig, för du bor ju här på simhallen.....Lite så känns det visserligen ibland. 

Men nu säger jag HEJ SVEJS och på återseende. Nu är jag på G igen.

                           

                                                 

                                                         Våra nya fina regnbågslinor.