I morse var det blixthalka som sen övergick till frosthalka  och därefter ishalka  och nu väntas det snö och då blir det ju även snöhalka. Så det kan väl inte bli halare än glashalt....

Tro inte att det är nå mindre folk nere på badis och gymmen för det. Det är så att nu ska alla utnyttja sina friskvårdspengar man får från sin arbetsgivare. Vilket är toppen. Många kunder kommer verkligen att använda sina träningskort, men så är det ett helt gäng som vi bara ser en gång per år och det är just nu på slutet av året. De har säkert tänkt börja sitt nya liv....sen......en annan gång....Vet inte om vi ska säga att de är bra kunder. De handlar för några tusen och sen ser vi dem inte förrän om ett år. Lite synd är det ju allt men de tänkte i allafall börja träna. Och det är väl tanken som räknas.

Har jag berättat om den lilla Thailändska kvinnan som kom in till oss en gång för några år sedan och sa att hon ville börja träna. Då jag som bäst höll på att berätta om priser och skillnaden mellan våra två gym så avbröt hon mig och sa: Jag vill gå på det gym där jag kan bli längre.....Jag tänkte att jag hade nog hört fel så jag fortsatte att prata på. Då höjer hon rösten och viftar med handen och upprepar: Jag väljer det gym där jag kan bli lite längre!!! Nu kom jag av mig helt och blev helt tyst en stund innan jag lyfter på luren för att ringa efter en instruktör som kunde ta över.....Tyvärr så blev hon så besviken över att det inte gick att träna sig längre så hon gick och vi såg henne aldrig mer. Men vem vet hon kanske hittade nån som kunde hjälpa henne och vi känner helt enkelt inte igen henne nu.

Den här bilden som jag lånat från nätet gillar jag:

                                Bildresultat för träningsvärk humor

Nä, jag går faktiskt i baktankar...så nu ska jag ner  och baka ut min bulldeg. Så snart luktar mors bak i hela köket. Men först en liten snäll fräckis. 

Två gubbar sitter i bastun. Den ene säger förvånad:

-Är du rakad???

- Ja vafan. Kan han inte stå upp så ska han inte ligga bekvämt heller......