Så var det dax att vända åter ner till Los Angeles. Vi tog Highway 1 längst västkusten. Men först ville Malin och tjejerna åka till Stanford. De har ju ett av de mest prestigefyllda universiteten i världen. Inte mindre än 16 Nobelpristagare har studerat där plus Tiger Woods, John McEnroe, Japans premiärminister och många fler. Inte så mycket att se utan mest känslan....Nästa stopp blev så Pacific Grove där 75% av husen anses vara historiska. Vidare till Del Monte Forrest och Pebble Beach med dess fantastiska natur och staden Montery Conty. Men självklart är det ju inget äventyr om allt går som på räls. För då vi kom till Big Sur så var vägen avspärrad då den hade rasat efter allt regnade i vinter. Så det vara bara att vända om ca 10 mil innan vi kunde åka in på Highway one igen. Så då vi kom fram till Morro Bay blev det en skön nattsömn trots att Sjölelefanterna höll låda hela natten. Sen gick färden vidare  till Sant Barbara och Malibu innan  vi så kom fram till Los Angeles och Redondo stranden där vi tillbringade de sista dagarna.

Häftigt att så många Nobelpristagare gått här på Stanford universitetet

Bildresultat för stanford

    Här är den fina staden Montery som är en historisk stad. Inte just de här husen men den låg så fint där vid Stilla havet.

 Den är även känd för sin Sardin fabrik.

 Här är ett utrotningshotat träd som heter Montery Pine som fanns i Pacific Grove. Där fanns många andra utrotningshotade växter oxå.

Det var såååå sjukt vackert där i Pacific Grove och Pebble Beach

Som en målning nästan....

Visst är det vackert?

 Här är vi nu Morro Bay där vi övernattade. Det fanns massor av Sjöelefanter som levde rullan på natten. Undrar just om de inte hade sömnapne hela högen.

 Inte bästa bilden kanske men här har en del av Sjölelefanterna  lagt sig för kvällen.

 Lekte paparazzi och smygfotade en Sjöelefant som låg på rygg och njöt av solen.

Här är i Santa Barbara stannade vi till för lite kändis spaning. För här bor ju bl.a George Clooney, Britney Spears, David Beckham, Brad Pitt och Angeline Joline. Om vi såg nån av dem??? Nää, bara deras häck...alltså häcken runt deras hus.

Det blev ett stopp med lunch i Malibu oxå. Där fastnade jag för denna lilla tjej. Är det kanske Se och Hör hon läser?

Men så småningom så kom vi så till Redondo beach och vårt hotell där vi levde strandliv de sista dagarna.

Vi såg både Valar och Delfiner. Mer om det sen i nästa inlägg......Jag lovar att det blir det sista inlägget från vår fantastiska resa.

             KRAMELIKRAM