Är lite småstressad så här på morgonkvisten. Kände redan då jag vaknade att den här dagen var liksom lite förstörd redan. Har ju det där onödiga tandläkarbesöket strax. Fick tid redan i går men kunde inte gå från jobbet så det fick bli nu istället. Så det blir inte så mycket surr här idag. Morgonkvisten, vilket konstigt ord förresten. Måste kolla upp det sen. 

Läste att om man kliver upp tidigt tre mornar på raken så har man fått en dag extra....Skitsnack, måste ta och kolla upp vem det var som sa det. Jag börjar ju kl. 6 tre mornar i veckan och inte har jag fått nån extra dag. 

Var ju och såg "mig äger ingen" i Söndags. Persbrandt var helt suverän likaså de två första flickorna som spelade dottern. Jag har läst boken och då brukar man ju tycka att filmen inte är lika bra. Visst är det så även den här gången, men blev ändå inte besviken. Filmen berör lite extra då man vet att det är baserat på en verklig upplevelse. Författaren har ju skrivit om sin egen uppväxt tillsammans med sin alkoholiserade pappa.

Nä nu ska jag ta en extra sväng med tandborsten  så jag kan le ett riktigt stort Colgate leende (har en manlig tandläkare förstår ni) Men först en historia som är sann eller....

Tandläkaren hade varit på en riktigt blöt tillställning och vaknar upp på en flygel. Med grumlig blick tittar han på tangentbordet och säger:
- Damen har stora vita tänder. Men lagningarna ger jag inte mycket för…

Puss på er.