I morse då jag gick nere till badis 5.30 var det kolsvart men en himmel som var stjärnklar. Då jag tittade upp och såg alla dessa stjärnor så kändes det så vemodigt. Snacka om att känna sig liten och ensam. Dessutom så var jag förste man nere på badis. Så kymigt att gå runt i detta stora hus ensam. Tycker alltid att det låter som att nån hoppar på trampolinen. Vi har faktiskt några simhalls spöken. Vi har tagit dit ett medium en gång. Hon sa att det finns två "spöken" där som är snälla och mycket humoristiska. Så de får stanna kvar.

 Redan kl 6.30 så står det ett litet gäng morgonpigga kunder och väntar på att få komma in. En del vill morgonsimma andra träna på gymen. Några av gubbarna har gått ett par gånger i veckan hos oss ända sen jag började där för drygt 20 år sen. Vi har som tradition att ge varandra en stor kram varje morgon.  Och då känns allt så himla bra. Kan en dag börja bättre än med en kram. Men själv skulle jag nog inte kliva upp så tidgt för att träna. Jag får ju betalt för att vara där men de får ju betala.

Jag var ju till tandläkaren idag. Om det gick bra? JAAAA!!! Inga hål, dessutom var jag beredd på att det skulle kosta nån tusing, men det blev 455:- Så det var ju oxå bra. Jag stressade iväg för att slippa ta in nån som jobbade istället för mig. Så det blev en 3 minuters lunch på stående fot. Potatis mos och korv. Sen snabbt borsta tänderna. Men då jag satt i tandläkarstolen så ville tandhygenisten visa mig hur jag skulle borsta tänderna på bästa sätt för att inte förstöra tandköttet. Så jag fick en spegel som jag kunde hålla i medans hon borstade. Då ser jag att jag har nåt vitt på hela kinden. Nämen har du gjord det här sa jag? Nej, nej detta hade du då du kom. Usch vad pinsamt, jag hade potatismos i ansiktet. Tro hur många som hade hunnit se det. Var det därför hon gav mig spegeln?

Men vilken vacker dag vi har haft idag. Nån minus grad klarblå himmel med en stor sol. Men nu är det natten igen. Så det är bara att tända  lite pysmys ljus och krypa upp i soffhörnet.