Jag lär nog inte vara ensam som lever på hoppet att en dag så händer det....Började prenumerera på en lott från Postkodlotteriet då det startade för några år sedan därför att pengarna skulle göra så det blev en "bättre värld för människor, djur och miljö". Men nu läser jag att det är topparna i bolaget som har fått det så mycket bättre. Deras löner och bonusar har ökat så att nu är det bara 33% som går till välgörenhet. Snittlönen är 40.000:-?? VD Niclas Kjellström fick 2.4 miljoner i fjol. Hmmm.......undrar just om han oxå prenumererar på nån lott. 

En fattig människa är inte en som är utan pengar utan den som är utan en dröm. Så därför fortsätter jag att drömma om att snart är det min tur.

                                           ♪♪♪♫♫♫

Vi har sparat på alla gamla LP skivor, och det är ett gäng minsann. Men då den gamla skivspelaren inte fungerade längre så köpte vi en ny så att vi kan ha nostalgikvällar och då ska det bara spelas gamla LP skivor. Det är med musik som det är att läsa brev eller dagböcker, det är en massa minnen som väcks till liv. Vad vore livet utan musik? Antingen så blir man glad och sprallig eller så lite nedstämd och sorgsen. 

 Förutom musiken så är det så kul att titta på alla fina /fula skivomslag. Jag tog och googlade som vanligt och hittade då några roliga. 

 Sådan gris sådan husse                  Goa Jokkmokks-jokke

              

 Då var det nog snyggt.                   Man kan spela på det mesta.

                 

 Kom nyss från frissan                        Typiskt Bengt Sändh.

                             

Vet ni varför de som spelar säckpipa alltid går runt då de spelar? - Jo de vill komma bort från oljudet.
Vet ni hur Jazzen kom till? - Jo det var fem musiker som inte kom överens utan spelade var sin låt samtidigt.
 
Det börjar dra ihop sig sa pojken som tog sig ett kallt bad. För plikten kallar. Ha en skön Tisdag. Kramen

Försöker att få bort den lilla bilden här nere men lyckas inte. Så då får den vara kvar då.