Om ett par dar så har det gått 5 månader sen jag opererade bort mitt bröst. Jag skriver inte så mycket om det i min blogg längre, om hur det går osv. I min presentation skrev jag att mitt liv inte kommer att vara sig likt efter cancern. Det är nog sant. Att jag har ett nytt bröst är inget jag går och tänker på. Visst blir man påmind då och då. För det är ju en hård klump utan känsel,  jag tycker att det är ett rätt så snyggt bröst ändå. Men som människa har det nog påverkat mig. Även om jag gnäller över dåligt väder (kommer jag alltid att göra) och en hel del annat här på bloggen, så har jag fått en annan livssyn. Det är så mycket som inte är så viktigt längre. Lite mer positiv tror jag att jag har blivit. Hoppas att de som känner mig oxå upplever det så. Sen har jag fått lära känna så många nya fantastiska människor. Dem hade jag inte fått träffat om inte detta hade hänt mig. Så visst har mitt liv blivit annorlunda, men inte på ett dåligt sätt. Sen finns ju tanken där att det kan faktiskt hända mig igen, det är inte säkert att jag blir hundra år. Men det är i allafall mitt mål.

I morse fick jag lära mig några nya ord. Pingvinklubba, fjäderbladsbog, flankstek och njurtapp. Nu är det inne att äta allt på kon och grisen. Tidigare maldes det ner till köttfärs.  Men nu ska vi lägga flankstek och inte bara planksteg på grillen. Men blir det nåt kvar till köttkvarn då? Vill ju fortfarande göra mina goa köttbullar.

Det är ju för många en långhelg då Fredagen blev en klämdag. Men då det är min jobbarhelg så blir det inte nåt extra ledigt. Torsdagen skulle jag ha varit ledig ändå. Så nu blir det badis från Fredag till Tisdag. Det som är roligt med såna här helger är att man kan få träffa lite hemvändare som man inte träffat på länge. Jag får se fram emot nästa helg istället, då blir det en weekend i Stockholm med Black Sabbath som grädde på moset.

                                         

En dag i taget, det räcker.
Vänd dig inte om och sörj det förflutna,
för det är borta.
Och bekymra dig inte om framtiden,
för den har ännu inte kommit.
Utan lev i nuet,
och gör det så underbart
att det blir värt att minnas.