Nu har jag gjort nåt som jag länge har velat göra...att stå precis mitt i Sverige. Den platsen ligger i Ånge kommun och heter Flataklocken. Den ligger 465 m över havet så det slog lock för öronen halvvägs upp. En fantastisk utsikt hade man trots att utsiktstornet som var 18 m hade rasat i stormen Ivar. Vad som slår en då man tittar ut över vidderna är att det finns så ininordens mycket skog fast den där Ivar har fixat många nya kalhyggen som skogsägarna inte är så glada åt.

Det sägs att den sanna glädjen är skadeglädjen. Var in till Dollar Store i går och fick då se nåt som fick mig att totalt bryta ihop av skratt. Det stod en familj och provade Foppa skor. De hade svårt för att välja färg för de skulle tydligen ha olika färger och både pappan och sonen ville båda ha svarta......Pappan började tappa tålamodet och ställer ner ett par svarta i storlek 43 på golvet och stoppar sina fötter i dem. Då skriker sonen nåt på sitt språk och pappan börjar vifta med armarna och flyger plötsligt raklång rätt in ställningen med nattlinnen. ...Han tänkte inte på att skorna sitter ihop med en liten plastgrej.   Lite svårt att gå då.....Plötsligt står alla i familjen bland nattlinnen och försöker hjälpa pappan upp medans han högljutt läser några verser ur koranen. Iallafall lät han som en böneutropare.

Då jag insåg att det inte var läge att asgarva just då så fick jag snabbt avlägsna mig. Så tyvärr såg jag inte vem som fick de svarta Foppaskorna. Men jag kan nog sätta en dollar på att det blev sonen.

Jamen då tar vi och avslutar den här helgen och hälsar vecka 21 välkommen.  Det sägs att den kommer att innehålla både värme och sol.

Mitt i Sverige och mitt i naturen

 Inge fel på utsikten, bara på fotografen...

 Lite information.... 

                                  

                                  KRAMEN