Bildresultat för förkylning        

Vaknade härom morgonen med att jag låg på rygg med käften på vid gavel. Tungan hade fastnat i gommen för jag var så torr i munnen och det var tvärstopp i näsan. Det rev och slet i halsen och nere i bröstet på mig och dessutom kändes det som att nån stack nålar i hela kroppen på mig.....NEJ! Nu gäller det att mota Olle vid grind. 

Vad ska jag börja med? Jo, jag sticks väl tillbaks. Så fram med spikmattan och det blev 20 minuter pin. Sen hasade jag mig fram till spegeln och möts så av ett par röda grisögon och då jag absolut inte har tid med detta så är det bara att ta fram allt i mitt husapotek. 

Det fick bli ett par Alvedon som jag sköljde ner med ett glas med C vitamin och ett par vitlökskapslar, eller om det var fem? Rev ut allt som fanns i medicinskåpet och hittade en flaska med Ginseng...kort datum visserligen men jag är inte så kinkig. En flaska med nässpray så det blev några duschar i näbben. Sen blev det en kanna med hett vatten med massor av Ingefära och Honung och en pressad citron. Det fanns en skvätt hostmedicin kvar som oxå gick ner. Whiskey ska ju vara så bra. In till barskåpet och tog en rejäl klunk....värmde gott och jag blev lite gladare....

Oj, vad ska mina kollegor säga om jag luktar sprit mitt på dan? Hmmm...var det inte persilja som man skulle käka om man ville få bra andedräkt? En ask med perilja fanns i frysen så det var bara att börja käka. Fy faan vad läskigt. Har visst hört att Bananer oxå kan funka så efter att ha kämpat med persiljan så blev det en rejäl banan. 

Sätter mig ner för att hämta andan lite och känner då nåt konstigt......Är jag gravid? Var det inte en förkylning? Det är som att det är nåt som rör sig i magen. Det nästan syns utanpå hur det bubblar och har sig. Känner hur jag får en sammandragning eller om det är missfall....Nu rusade jag fram till kryddskåpet och hittade en påse med Bikarbonat...bra...sen en burk med Timjan som ska lindra uppsvälld mage....

 Tur jag var hemma och att vi har två toaletter. Hur som helst så ska ont med ont fördrivas och jag lovar att jag gick ner ett par kilo på kuppen.

Hat fått en tid på Vårdcentralen idag.....inte barnmorskan utan hos en läkare så nu ska jag ta och städa lite i mitt husapotek och fylla på med lite bättre grejer. (tror jag)

                                      Bildresultat för förkyld