Så glad jag blev då jag fick ett sms från en av mina systrar att vi är bjuden på middag där ikväll. Skönt efter en dag nere på badis. Vi har haft rätt så mycket folk idag, då är det skönt med en promenad hem så man får rensa skallen lite. Det är som en helt ny värld då man kommer ut från allt surr. Då jag gick hem mötte jag en hel del människor som tog sig en Lördags eftermiddags promenad. Men jag förstår inte varför nästan alla går med mp3 spelare eller pratar i mobiler. De missar ju så många andra härliga ljud. Nu har ju framförallt talgoxarna börja med sin lockrop. Jag blir så lycklig då jag hör fåglarna som nu har börjat vakna till liv.

Nu ska jag gnälla lite på en del kunder. Barn under 3 år badar gratis sen kostar de bara 20:-. Men det finns de som inte tycker att deras barn är värd ens en tjuga. Idag kom en pappa med sin två flickor. Jag frågade hur gamla de var och pappan sa snabbt hon är under tre och hon fyra. Då ser den större flickan snopen ut och säger -Pappa  varför säger du alltid att Lina är 2 år fast hon har fyllt tre för länge sen? Han låtsas inte höra utan föser iväg barnen framför sig. Många gånger kan man se samma förälder stå utanför dörren med en tänd cigarett. Vad kostar inte det? Eller om de köper en glass. De kostar ju minst en tjuga idag. Fattar inte hur de tänker. Snåljåpar är vad de är.

Tror att det blir 20 minuter på spikmattan innan det är dax att åka iväg på middag. Sen ikväll blir det väl till att reta upp sig på melodofestivalen som jag trots allt inte vill missa.

En del människor är så snåla att de inte skänker en tanke