Nu ligger det till på detta viset att det finns fyra stadier i en mans liv: 1. Han tror på tomten. 2. Han tror inte på tomten. 3. Han är jultomten. 4. Han har glömt bort jultomten. Nu är L. mittemellan 3:an och 4:an. Så han börjar väl bli lite orolig. Det är ju roligast att ha en tomte som inte barn och barnbarn känner igen, och det är ju lite svårt att dölja vem som är bakom skägget då de nu är så stora. Det betyder att risken finns att L. glömmer bort tomten helt enkelt. Om inte.....

Ikväll har ju vi bröstsystrar lilla julafton och då vi ska ha ett litet paket med oss så kanske han skulle kunna få vara tomte då....Ska fundera på saken.

Vet ni varför Jultomten inte får någon könssjukdom??? Jo han har sin renhjord.

Julen tar musten ur många. Men med åren så har jag lärt mig att det blir jul iallafall och det är inte kul om man säckar ihop på julafton. Men idag då jag är ledig så hade jag trots allt tänkt hinna med en hel del, vilket jag har gjort oxå. Känner mig så nöjd med mig själv.

Kommer ihåg en jul då jag hade bestämt mig för att sticka en tröja till Malin i julklapp. Det var ju inne med tröjor som hade Mimmi eller Musse som motiv då. Jag satt uppe till kl 2 kvällen innan julafton bara för att hinna få den klar. Tror inte jag har stickat nån tröja efter det.  För det är inte riktigt min grej har jag insett. Så mina barnbarn får inga raggsockor och lovikka vantar i julklapp av mig.

Måste bara få visa er min orkidé som blommar så fint nu lagom till Jul. Tyvärr så luktar den då inge gott, men den är vacker att titta på.

                                                   

                         


                                           PUSS OCH KRAM