I går var jag på en Lean utbildning som ska lära oss att förändra vår organisation. Jag tycker att de där utbildningarna ofta handlar om sunt förnuft. Men alltid lär man sig väl nåt nytt. Vi fick spela lite teater eller snarare leka, och det passade ju mig. Nu har jag två dagars utbildning för att vi ska lära oss det nya kassa systemet. Så det blir inge badis för mig denna vecka, för sen har vi ju midsommar.

Midsommar är som så många andra storhelger skitjobbiga för många. Så jag tänker inte fråga vad ni ska göra. Likaså tycker jag inte om då lärarna frågar barnen vad de ska göra i sommar. Kan bli så fel då vissa åker utomlands eller gör en massa annat roligt. För det finns ju barn som inte kommer utanför sin gård på hela sommaren.

Nu är jag själv lyckligt lottad som alltid firar midsommar i mitt föräldrahem där min stora syster numera bor. Det är midsommar för mig.

Det finns vissa sysslor som jag bara tycker är såååå tråkiga, och en av dem är att stryka kläder. Häromdagen så var det dax att ta itu med den där högen på strykbrädan gen. Nu är det så att jag gillar kläder med lite smådetaljer som dragkedjor både här och där, nitar, slejfar eller onödiga knappat. Men hur lätt är det att stryka då?
Men för att göra det hela lite roligare så tog jag fram en förlängnings sladd och ut med skiten på altan. Så jag står där i solen och njuter samtidigt som jag hör fåglarna kvittra så fint. Men det som verkligen gjorde det hela till en trevlig arbetsuppgift var den här lilla lappen jag hittade i en av mina tröjor. 
 Ser ni vad det står? Jo bara 42. (Only betyder väl ändå bara eller endast)Tack för det;)                              

 

 NU VILL JAG ATT NI ALLA SKA HA EN SÅ FIN MIDSOMMAR SOM DET BARA GÅR, OAVSETT HUR NI FIRAR DEN. KRAM PÅ ER.