Är det nån fler än jag som gillar reklam i brevlådan. Men hellst ska det var igenklistrade kuvert som putar ut lite, för då kan det finnas nåt prov i dem. Ibland är det nån ansiktscreme eller nån god doft tex. Ett tag fick man blyertspennor, inte alls lika roligt. Det var en period då reklamen delades ut av några ungdomar som förmodligen inte orkade gå uppför vår backe så de hoppade över våra postlådor. Då ringde jag faktiskt och klagade. Är förmodligen den enda som ber om att få reklam. Men däremot gillar jag inte reklam på TV.

Idag fick jag en liten konstig fråga från en kund. Han frågade hur mycket det kostade att bada och jag svarade 60 kronor. Hur långt får man simma då? Tja vad svarar man? En krona metern eller........Han hade lite otur då han tänkte stackarn.

Som jag skrev sist så har jag en resa framför mig, så nu är det dax att gräva lite i garderoben igen och plocka fram linnena som inte kom till användning så många gånger i sommar. Idag då jag hängde personalens kläder på tork efter tvätt så fick jag en konstig känsla. Alla de andras tröjor såg ut som små gulliga dock kläder, men min arbetströja såg ut som ett tält. Hade jag tvättat deras  för varmt vatten eller? Suck...bara att inse att jag är en fullvuxen kvinna som förhoppningsvis har växt klart. Eller att mina kolleger är några små vättar.

De ringde förresten från Apollo i går eftermiddag och berättade att det hotell vi valt tyvärr hade stäng för säsongen då vi ska åka, så vi fick två andra hotell att välja på istället. Ja inte gråter vi för det. För nu fick vi ett inne i Rhodos stad i stället som låg alldeles vid stranden och nära till allt. Dessutom såg det mycket finare ut. Så det tackar vi för.