Jag har varit så glad över att vi inte har haft några fästingar här där jag bor. Men nu då Malin bor i stugan och har sin katt med sig så har vi upptäckt att det finns en jäkla massa hos oss oxå. Hon kom en dag med en burk full av dessa otäcka kryp som hon plockat från "Gråsten". Sen hörde jag på radion att även mördar snigeln har kommit hit upp. Det är verkligen några varelser som jag klarar mig utan. Ni får gärna behålla dem där nere i söder.

 Det har varit en fantastiskt fin kväll så det fick bli en fiske tur. Det var alldeles spegel blankt på vattnet. Jag fick några mörtar och en Brax.  Då vi inte hittade nån mask för att det är så torrt i marken så fiskade jag med majs istället. Vilket är toppen då jag tycker det är lite otäckt att sätta kroken i maskarna. Jag har hört en mask skrika en gång då jag precis hade kört in kroken där bak.  Men det sägs att det är osportsligt att fiska med majs då man inte behöver gräva efter det.  Men snacka om meditation att sitta och titta på ett flöte. Det var så tyst så det nästan kändes sorgligt.

Tidigare idag så var vi till Rotsidan i Nordingrå. Man kanske tror att Höga kusten är bara berg och djupa dalar, men så är det är ju inte. Så fantastiskt fina släta klippor som finns där. Men det blåste och gick rätt så mycket vågor så där var det då inte tyst. Därför var det extra härligt att få sitta vid "Djuptjärn" och bara lyssna på de ljud som finns runt  tjärnen. Tystnad är bättre än ord utan mening.

 Klipporna på Rotsidan

 Här är jag lite bakom flötet.

 Nu börjar det skymma så vi beger oss hemåt igen.

Men visst är det vackert. I morrn så är jag bjuden på middag hos en av mina kollegor så då kommer det nog inte att vara så här lugnt och fridfullt. Kram på er.