Så lurad jag blev i morse, det var 4 plusgrader så jag sätter iväg med min vanliga fart ner till badet. Men det var svinhalt. Kom det kanske underkylt regn i natt? Läskigt är det i allafall då man inte ser med blotta ögat hur halt det är. Utan plötsligt ser man ut som Bambi.

Skrev i mitt förra blogginlägg om hur viktigt det är att klä sig i kläder man trivs i. Det gäller ju även nere på badis. Tröjorna har vi alla lika, men byxor kan vi ha våra egna. Då jag är jeans människa så blir det oftast det. Brukar ha ett par extra  i mitt klädskåp i fall olyckan skulle vara framme. Men för nån vecka sen så tog jag hem dem för att prova dem och att tvätta upp dem. Ja, de ligger fortfarande hemma. I morse tog jag på mig ett par riktigt urtvättade mjuka sköna jeans. Men de var nog lite väl urtvättade eller så har min rumpa växt. För plötsligt så började det dra kallt där bak. De hade spruckit över hela ena klinten. Inte lite heller. Vilken jäkla tur att jag inte har string trosor för då hade det varit ännu mer pinsamt. Detta hände vid lunchtid då det är väldigt mycket folk i entren som är på väg till/från restaurangen. Ja det var bara att gå baklänges med handen för rumpan och fixa lift hem så jag fick byta. Det var många som fick sig ett gott skratt, men det bjuder jag på.

Årets hårda julklapp är visst en självgående dammsugare. Ja den klarar då jag mig utan. Den är bara ett kompliment till den rätta dammsugaren säger de. Jag tänker då vänta tills det finns en som kan sköta all städning själv och dammsuga i alla hörn och våra trappor. (har två stycken inne i vårt hus). Nä här blir det ingen fånig mini robot som inte kan sköta rubbet själv.

Nu ser jag fram emot morgondagen och Fredag. Har haft ett tufft schema denna vecka. Så det ska bli skönt med helg. Men får jag dra en liten Fredags fräckis redan nu? JA DET FÅR JAG.

Det gamla paret skulle ha sex, men gubben hade svårt att få in den. Till slut gick han ut i hallen och hämtade ett litet skohorn som han lade den skrynkliga manslemmen på och förde in den försiktigt. Då säger den ena äggstocken till den andra:
- Nu är det nog sista gången, för nu kommer den fan in på bår!!!