Brukar skryta om att jag har så fantastiskt mycket vackert att titta på då jag går till och från jobbet, och så är det. Men igår då jag gick hem så såg jag plötsligt med andra ögon. Det var skitfult. Snön var inte vit, hundar som pissat och skitit överallt. Har man inte de där bajspåsarna med sig på vintern? Jo en bit längre bort så ligger det ju faktiskt en påse med nåt i ???? Oj, matte glömde kanke bara att ta med den hem. Det som göms i snö... Sen är ju kisset gult och mot den vita snön så syns det ju på hur långt håll som helst. Sen avgaserna från bilarna har ju gjort snön så skitig. 

Att jag passerar en sopstation brukar jag inte tänka på. Dessutom en skylt där det står med stora bokstäver KYRKOGÅRD. Ja där ska  man ju hamna förr eller senare, så uppmuntrande. På nästa skylt står det RENINGSVERK. Jaha där hamnar Härnösandsbornas piss och skit...kul. Och vad luktar det nu då halva stan ligger i magsjuka!!! Då jag närmar mig vårt hus så ser jag inte ens vårt köksfönster för all jäkla snö. Jag som hade bytt gardiner, men det kommer ingen att kunna se utifrån. Vem möter mig i carporten då? Jo snöbjörn och bredvid honom en ny införskaffad spade. Oj, så glad jag blev då ?????

Snacka om att bli påverkad av vädret. Nu har vi ju haft snö och åter snö och ingen sol sen den 3 Februari. Idag ser det faktiskt lite ljusare ut. Så då ska jag ta fram de där ögonen som ser det vackra igen. 

                                                  

Just nu ser jag faktiskt nåt gult. Den här gången tittade jag uppåt och det är betydligt trevligare, för det är nog solen som bestämt sig för att göra mig lite glad idag. Ha en fin Onsdag alla ni.