Först lite gnällOm ni inte redan har upptäckt det så vill jag varna alla som har ett sår eller en självspricka på handen att INTE skära i Tomater.....det svider nå så in i bombens

Sen ett avslöjande. Jag brukar lyssna på Klartext på P4 om jag jag är hemma klockan 6. Ni vet det där programmet som läser nyheterna lite lugnare och med enklare ord. Passar mig perfekt.

 Och slutligen en fundering.  Vetenskapsmän har kommit på att katters spinnande är nyttigt. Det har påvisats att de lågvibrerande frekvensen har en terapeutisk effekt. De är smärtstillande, gynnar sårläkning, reducerar svullnad och underlättar andningen m.m för katten. Fattar ni vad smart. Och jag som gnäller och sover med öronproppar för att Lennart snarkar så. Hmmm......Det kanske är jag som inte har fattat att han inte snarkar utan spinner på nätterna.  Men det förstås....det stod väl att det skulle vara lågvibrerande frekvens? Så det blir nog öronproppar i natt med. 

 På tal om katter. Vår granne har två katter som är otroliga på att prata. Vi kan sitta hur länge som helst på altanen och diskutera allt möjligt. Men de har aldrig avslöjat hur det kommer sig att de har 9 liv. Men nu vet vi....... Då jag såg den här videon så inser jag att det inte bara är grannens katter som kan prata.