Jag sitter inte och gråter precis över att jag inte har någon jobbar helg kvar förrän i början av September. Men detta tack vara att jag har vimsat till lite datum. Det  är så att det ska bli en återträffar fest hemma i min by och grannbyarna där jag växte upp. Alla som växte upp där på 70,80 och 90 talet är nu bjudna tillsammans med sina familjer att umgås och ha trevligt en Lördag. 

Jag har verkligen sett fram emot detta och hade kollat på vårat 4-veckors schema att jag verkligen var ledig då. Men ville ändå dubbelkolla så jag tar en almanacka här hemma och ser då till min förskräckelse att jag är inte ledig. Oj,oj snabbt som sjutton ringer jag och fixar så att jag får en tjej som kan jobba åt mig den helgen och skriver en semester ansökan.

 En fikarast nån vecka senare så kommer jag och en av mina kollegor på att vi skulle kanske ta en tripp över till Tallin eller Riga nån helg. Jamen det passar ju perfekt att åka den sjätte Juni då vi ändå har en ledig dag båda två. Sagt och gjort vi kollar med våra gubbar och ett par till och bokar en resa till Riga. Det är då jag ser denna miss.........Återträffar festen var ju just den helgen. Jäkla skit... nu har jag alltså sökt semester i onödan och bokat en resa som jag inte har nån återbetalnings skydd på så jag missar  återträffen!!! Vem ska jag nu skylla denna miss på???? För det är ju alltid nån annans fel eller hur?

I Lördags kväll så cyklade L. och jag ner till invigningen av säsongens uteservering nere på simhalls restaurangen för de hade ett så bra erbjudande. Det var då jag kom på orsaken till att jag blivit så vimsig. Förra året cyklade vi oxå ner till invigningen och L. höll inte avståndet mellan våra cyklar. Så då jag stannar för att ta av mig jackan och L. såg nån snygg båt eller nåt annat intressant och måste titta till vänster istället för rakt fram så.... PANG så har han cyklat rätt in i mig och vi ligger där båda två på asfalten med cyklarna över oss.  Nu ska jag inte skriva vad som kom ur våra munnar. Men jag ger mig fan på att jag fick en liten skada i skallen då.....Dessutom läste jag i tidningen idag att man kan få böta 1000:- om man inte håller avstånden då man cyklar. Så nu är L. skyldig mig en liten slant dessutom. 

Nä jag är inte bitter för nu har jag ju fått en extra helg ledigt och jag förlåter L. för nu har jag ju tusen spänn extra att shoppa för:) 

                        För inte var det väl mitt fel? Jag kan ju cykla.....