När Emeie ett av mina barnbarn var liten så tog jag med henne för att mata fåglarna nere vid vattnet. Då vi kom dit så sa hon: Men farmor då, ska vi verkligen mata måsjävlarna? I morse kl 4 så tänkte jag nästan samma sak. Vem fan är det som matar måsarna NU? För gissa om det var ett himla liv på dem. Dessutom så skulle jag ju upp kl 4.40 så hur glad blev jag då. Men bara att gilla läget. Konstigt nog så har jag varit rätt så pigg ändå idag. Det behövdes ingen eftermiddagslur i allafall.

På tal om barnbarn så måste jag säga att jag tycker att det är rätt okej med mobiltelefoner ändå. Jag spelar word feud med tjejerna. Jätte roligt. Vi skriver ju alltid nåt litet meddelande till varandra samtidigt. Så vi har ju lite kontakt även om vi inte träffas. Mysigt att kunna säga godnatt eller godmorgon. Vi har för vana att alltid säga Puss och kram och nyp i stjärten. Men mysigast är ju då vi träffas och kan kramas  på riktigt.

På Torsdag har vi femkamp hos chefen. Vi har det som tradition att träffas hemma hos honom innan semestrarna och grilla. Sen ska ju nån bli årets mästare. Jag måste bara träna på pilkastning, det är jag såååå dålig på. Skulle så vilja vinna nån gång. Tänk att få den äran att vara bäst på badis. Måste ta en koll i förrådet om vi inte har en piltavla liggandes nånstans.

Nä nu säger jag puss och kram och nyp i stjärten. Jäklar om måsjävlarna väcker mig i morrn oxå. För jag har åter en sån där tidig morgon.