Nu vet jag vilken bokstav jag använder flitigast på mitt tangentbord. Det är bokstaven A, för den är bortnött och syns inte längre. Kanske dags att köpa ett nytt. Men nu blev det en surfplatta istället. Jag  använder ofta min telefon som dator för vi har en stationär dator, men ibland vill jag ju sitta och vara "social" med L. Jag vet att det låter knäppt   och då blir jag så irriterad för att det går ju fasiken inte att skriva på telefon.

Så den motion jag nu kommer att få en tid framöver är då jag surfar och ränner runt bland alla bloggar. Man blir ju inte svettig iallafall. Förresten vet ni vilken bokstav elefanterna gillar mest? Ja just det snabel @.

                                                     

Igår var vi på Korsmässomarknad här i stan. En tradition sen mitten av 1400 talet. Det är en marknad där man bara säljer hantverk och sånt som är närproducerat. Skönt att slippa allt det där krafset som ofta säljs annars. Det stånd som hade längsta kön var till den som sålde marinerad stekt strömming på en macka. Ides inte köa så jag tog ett djupt andetag och sniffade in doften istället, det luktade så gott. Sen att solen sken från en klarblå himmel och temperaturen var 19 grader var det ju inget man klagade på.

Oj, det börjar lukta nyklippt gräs.......Fick lite dåligt samvete nu..... Ska nu ut och fixa lite innan höst regnet kommer.Så jag säger hej så länge. 

                                               

PS. Då jag har varit på marknad där många bönder hade försäljning, så kom jag att tänka på en historia: 

En man besökte en bondgård och upptäckte en trebent gris som haltade omkring. Märkligt, tyckte han och frågade bonden om varför.
 - Den grisen är en hjälte, sa bonden. Det började brinna i ladan och elden spred sig till huset där vi alla låg och sov. Grisen klättrade ur sitt bås, befriade alla andra djur och ledde dem i säkerhet. Sedan öppnade han bakdörren till huset och fick ut alla oss innan vi kom till skada. Grisen räddade gården och livet på hela min familj. 
 - Åh, sa besökaren. Men varför har den bara tre ben? 
- Det förstår du väl, sa bonden. En så god gris vill man njuta av länge.