Första arbesdagen avklarat. Man är ju så anpassningsbar så det kändes som det mest självklara att jag skulle ta cykeln i går morse i spöregn ner till badet. Fick nästan vatten planing. Då det är så varmt och fuktigt ute, så är det ju dubbelt så varmt och fuktigt inne på badet. Det är nå djävulskt svettigt. Det bara rann av mig, inte minst då jag började med att städa Relaxen. Hur fräsch känner känner man sig sen då man ska stå i receptionen. Vi är ju lite kort på personal nu över sommaren, så tid för dusch fanns inte.

 Men det fixade sig ändå. För jag gjorde det igen, jag kom för nära den där sensoren som sätter i gång duschen på herrarnas. Problemet var att jag var fullt påklädd. Lite jubel bland ungarna som var där. Får vuxna duscha med kläderna på? Ja om man är en badtant, svarade jag lite surt.

Annars flöt det på som det skulle. Jo, kassapparatens tangenter börjar krångla, de har blivit så tröga. Så jag ringde service mannen och bad honom komma och kolla på apparaten. Han lät inte så pigg på det, sen frågade han vilka siffror det var som gick trögt????? Spelar det nån roll om det är nollan eller sexan????

Nu kommer det fler frågetecken. Läste i morse om att Tillväxtverket har festat upp för 7.5 miljoner????? de har ätit och bott fint på slott och herrgårdar. Men det är ju våra skattepengar!!!!  Dessutom är generaldirektören chockad???? men har hon ingen koll??? jag visste inte ens att det fanns nåt som hette Tillväxtverket. Men de ska stödja affärsutvecklingen i små och mellanstora företag och ge stöd och invenstera och nyanställa???? Vilka bra förebilder de är till de nya företagarna. Nu blev det både utropstecken och frågetecken, men då jag läser sånt här blir jag så förbannad. Men nu ska jag coola ner och ladda för en ny dag på Sveriges finaste badhus.

Så nu är det bara att slänga sig på cykeln för det är kvällspasset som gäller idag. Behöver inte vara rädd för vattenplaning då solen kämpar på och har snart vunnit. Förresten så hann jag med en minigolf runda med Emelie och Linnea i går kväll. Vem vann??? Det beror lite på vem som räknar ihop poängen. Då jag räknade så vann jag.