Här går det undan, redan Söndag. Jaha, har jag helgat vilodagen då? Nja... Kom på att vi borde nog investera i en ny soffa, så det blev en heldag springandes runt i affärer. Jo, vi har hittat en som vi gillar. Tycker att det finns så många fula obekväma soffor, jag vill ha en med hög rygg och INTE lösa kuddar. Så nu ska vi sova på saken och sen beställer vi nog den. Dessutom var det ett bra pris.

På tal om att styla om hemma så ska jag på ett sånt där home party i morrn det är nån som ska visa Living and Rooms saker. Ska bli spännande. Får kanske lite inspiration åtminstonde.

Skulle faktiskt inte ha nåt emot att få bli påhoppad av Thinny och Susannah, ni vet de där två Engelska brudarna som sliter  kläderna av folk på gatan för att se om de har rätt BH och om rumpan är propotionelig med resten av kroppen. Även om jag inte gillar deras sätt, så är de ju duktiga på att styla om människorna. Men jag såg faktiskt i går att de sätter på dem en kropps strumpa som håller in varenda valk nerifrån knäna och upp till hakan. Det kan jag ju fixa själv, men vore kul att få höra vad de skulle hitta på om de fick fria händer och gå lös på mig.

Testade Mobergs vin i helgen. Helt okej. Men jag tänkte att om man inte tycker om det , eller om man blir för full får man pengarna tillbaks då. Nu var de ju riktigt gott och jag blev inte full men väldigt rödblommig på kinderna och öronsnibbarna. När gäller ångerrätten???

En sommar för många år sen jobbade jag i cafét på badis. Då kom en man och köpte en glass, men då han ätit upp nästan hela glassen så såg han att det var ett kvisthål på glasspinnen. Så då gick han tillbaks och ville ha en ny glass för att pinnen var skadad????? Jorå, han fick det men det var bara för att jag blev så jäkla paff och såg nog ut som en aborre i käften.

Nu ska ni alla underbara bloggare och alla andra som läser här ha en fin Söndagskväll. Vill tacka er som lämnar en kommentar och alltid skriver så snälla saker, jag blir såååå glad. Puss på er.