Ni får ursäkta mig men jag måste bara få säga nåt om vädret. Jag vet att det är många som tycker att de sover så gott då det regnar????? Dessa människor är jag riktigt avundsjuk på. För nu har regnet fullkomligt vräkt ner i två nätter och jag har då inte sovit många timmar. Det är inget fint drippen, droppen som smattrar mot mitt sovrumsfönster minsann, utan det låter som det vore krig. Om det ändå kunde vara jämnstora droppar som kommer, men icke. Ena stunden låter det som att nån blåser en massa ärtor på fönstret sen är det tyst en liten stund och sen brakar det loss med en hel svärm golfbollar. Så håller det på......just då man tror att det har lugnat ner sig och man känner hur sömnen äntligen får övertaget då jäklar brakar helvetet loss igen.

Har tagit ut en semesterdag i morrn för de hade ju lovat sol och varmt och vi var så sugen att ta en sväng med husbilen. Men den solen och värmen har de nog bara i Norrköping, för det är väl där de bestämmer vilket väder det ska bli. Kollade just på "Klart.se" för jag inbillar mig att de visar bästa vädret med tanke på namnet. Jo, jo 50% risk för åska. Tack för det.....Det är ju ingen vits att vara vaken på natten för ingenting är ju öppet då så jag får nog ta mig en jäkel innan jag hoppar ner i lopplådan.

På tal om loppor. Fick mitt första myggbett för en stund sedan och det var nog en mager jäkel...för magra Myggor biter ju värst. Självklart så kliar det. Men om ni har blivit biten av loppor nån gång så tycker man att ett myggbett bara är blahablaha. Då jag var runt 13 år så åkte jag och en kompis upp till  min syster som då bodde i Graninge. På kvällen blev vi sugen på att läsa lite serietidningar och hon hade en kartong ute i en förrådsbyggnad. Vi tog in kartongen och satte ner den på sängen. Nu var det så att loppor gillar oxå att läsa Lilla Fridolf och 91:an. Helvete vad vi blev bitna. Då man är i den åldern så är man ju lite blyg och vill ju helst inte visa sin kropp och ännu mindre klia sig offentligt på vissa ställen....Ja det blev inga serietidningar lästa den kvällen...

 Det är så här jag hade tänkt tillbringa helgen. Detta är från premiärturen i fjol. Men med ett regnställ och myggmedel så ska det nog bli bra. 

                                                                                               


Den lilla myggan har precis kommit hem från sin första flygtur. 

Myggans mamma till myggan:

- Gick flygturen bra?

Den lilla myggan:

- Jadå, alla klappade händerna åt mig, sa myggan stolt.