Det finns bra utbildningar och det finns jäkligt bra utbildningar. Har i veckan gått tre dagar på det sistnämnda. Det har varit sjukvårdsutbildning om alla scenarion som vi kan tänkas råka ut för på simhallen. Som t.ex att nån sätter nåt i halsen, ramlar, hjärtstopp, olika medicinska chocktillstånd eller självklart drunkningstillbud m.m. Vi har naturligtvis gått HLR utbildningar tidigare men aldrig så bra och fått så bra förklarat och dessutom olika övningar där vi själva har varit de drabbade eller testfamiljen. Kul men jobbigt.

 Ja ni se ju själva hur knäckta familjen ser ut. De är ju likbleka och ser helt chockade ut...tur att jag kan HLR nu.

I går då jag kom hem efter ett helgpass så tog jag ett djup, djupt andetag och drog upp lådan i byrån där jag har mina badkläder. Tog så fram bikini favoriten och smög mig in på toaletten utan att tända lyset. Började så kränga på mig först underdelen som jag först trodde att jag vänt bak och fram men nej...... Om jag hade haft ett skohorn så hade jag tagit den till hjälp. Efter mycket om och men så var det dax för överdelen som det gick lite lättare med. Men fasiken vilka stora tuttar jag fått (eller rättare sagt en)........Så började jag blåsa ut all luft jag dragit in för att få magen så platt att magdallret inte hade en chans att röra på sig då jag nu skulle ta mig ut från toaletten. Nu började det bli riktigt spännande...... Jag öppnade dörren och backade ut och in till sovrummet där vi har en stor spegel på en garderobsdörr. Vänder mig så sakta, sakta om men håller fortfarande andan. Då jag precis har vänt mig halvvägs så orkar jag inte längre utan jag tar ett djupt andetag för att inte svimma av chocken av det jag såg....blev nog lika blek som vår testfamilj på bilden och gapade nog lika stort.

Nu måste jag fundera ut nåt....Kan man kanske köpa såna där kroppsformade trosor med gördel som formar rumpan och håller magdallret på plats. Har ju sett på reklamen vilka snygga siluetter de kvinnorna får. Men då måste jag nog köpa en baddräkt istället och det gillar jag ju inte....dessutom blir det väldigt varmt.

Det är så att i Lördags så bestämde jag och en vän/kollega oss för att dra iväg på en tjejvecka till Kreta. Så nu har jag 7 veckor på mig att fixa till magen eller så köper jag en större bikini. Hmmm.....jag borde skämmas....det finns faktiskt människor som svälter,  så detta är ju verkligen ett i-lansproblem så det får bli den enklare varianten och ett besök hos Lindex. Dessutom  en tub med brun utan sol om inte vi får en fin sommar här hemma förstås. 

Ska bli så skoj.

 Så snart så ligger jag i blöt igen...detta var i fjol i Icmeler i Turkiet. 

Har en tidning framför mig där det står att man ska analysera sitt magfett och hitta de sovande musklerna???? Herregud, nu har jag definitivt bestämt mig....

                           Hej svejs