Måndagsmorgon och här sitter jag och tar det lugnt. Måste erkänna att det känns rätt bra då man ser hur folk stressar iväg till sina jobb. Men det hade varit en annan sak om jag inte hade haft ett jobb att gå tillbaka till. Då hade jag nog varit avundsjuk på alla dessa stressade människor. Vet bara inte riktigt vad jag ska hitta på idag.

Köpte mig en en stor sjal på rean  igår 40:-. Fattar ni vad mycket tyg det är i en sån där riktigt stor sjal. Jag sydde mig faktiskt en klänning av den. Blev helt okej. Mest för att det är roligt att skapa nåt själv. Så det blir nog fler kreationer designade av Annika. Tänkte lägga ut en bild på den, men har inte riktigt det självförtroendet. Kanske senare.

Vi har länge tänkt ta itu med vårt badrum, det måste bara fixas. Men nu har vi iallafall bestämt oss för hur det ska se ut. Vi ska uttnyttja lite av vårt jätte stora förråd. Vi gör en dörr från badrummet så kan vi bygga en bastu och även flytta duschen dit. Vi ska be nån kunnig titta på om det är möjligt och framför allt vad det kommer att kosta. Men det är ju skitsvårt att bestämma sig för vad man ska ha på väggar och golv. Önskade nästan att nån la fram två alternativ och sen fick man bara välja på dem. Snacka om I-lands problem.

Nä nu ska jag hitta på nåt, ha en fin dag för det har jag tänkt ha ♥♥♥